Wilt u uw voertuig verwennen of customizen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Of u nu particulier bent of eigenaar van een wagenpark, wij verzorgen uw voertuigen met uiterste precisie. U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten opleven van uw auto.

Bij ons staat kwaliteit bovenaan! Dit is geen loze kreet, maar wordt dagelijks door ons nagestreefd bij onze werkzaamheden. Wij zijn geen bedrijf voor het 'snelle poetswerk', zoals dit voor en door autobedrijven vaak de gewoonte is, maar we kunnen ons met recht een echte 'detailer' noemen, die zich richt op kwalitatief, hoogwaardig werk.

Dit komt naar voren in het steeds grotere aantal liefhebbers dat ons bedrijf weet te vinden. Van liefhebbers van klassieke auto's die hun bijzondere bezit koesteren, tot diegenen die hun nieuwere wagens in mooie en daardoor waardevaste en prettige gebruiksstaat willen houden of brengen.

Daarnaast hebben we ook bedrijven als klant, die verzorgd en professioneel met hun bedrijfswagen voor de dag willen komen. En zeg nou zelf; in een schone, kwalitatief mooi verzorgde auto is het fijn rijden en vertoeven! De investering in tijd en geld die er tegenover staat, betaalt zich ook terug in de hogere waarde die de auto houdt, wanneer deze in goede conditie blijft. Ook gloednieuwe auto's behandelen wij; rechtstreeks vanuit óf zelfs nog in de showroom!


OVER FM CARTREATMENTS
3578+

KLANTEN

OVER FM CARTREATMENTS
100%

KWALITEIT & SERVICE

OVER FM CARTREATMENTS
2486+

KLANTEN

OVER FM CARTREATMENTS
100%

REVIEWS

WELKOM BIJ

FM CARTREATMENTS


Ferry en Mike (FM) hebben van deze uit de hand gelopen hobby hun werk gemaakt.

Ferry is al jaren werkzaam in de autobusiness en heeft een passie voor motoren.

Mike heeft al jaren ervaring met coatings en detailing. Daarnaast heeft hij een eindeloze passie voor auto's en motoren.

Nu hebben zij hun krachten gebundeld en
FM Car Treatments opgezet om uw voertuig te laten stralen als nooit tevoren!


Om het voertuig een optimale bescherming te geven en zelfs om hun minder sterke optische kanten meteen aan te pakken, leveren wij het betere werk. Denk daarbij aan het nog strakker maken van het lakwerk, waar bijvoorbeeld vaak een effect in zit dat lijkt op de structuur van een sinaasappelschil. Dit kunnen wij met een 'orange peel' behandeling aanpakken, waardoor lak en glans sterk worden geoptimaliseerd.

Een lak die recht uit de spuiterij komt, of het nu die van de fabriek is of van de schadehersteller, valt door ons uiterst professionele polijstwerk bijna altijd verder te perfectioneren! Bij het absolute topsegment (denk aan de Ferrari's en Lamborghini's en dergelijke) wordt dit veelal in de fabriek gedaan, maar wij kunnen uw mooie auto eenzelfde kwaliteitsboost meegeven. Bovendien profiteert u met onze glascoatings van een lange levensduur en bescherming.

Met enige trots horen wij soms van klanten dat hun auto in een mooiere staat is dan hij ooit is geweest! We kunnen ons geen beter compliment wensen...