WRAPPEN & BELETTERING

PROFESSIONALS IN CARWRAPPING!

Wrap uw auto in een unieke kleur: glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brushed metal of full colour folie. Zelfs camouflage is mogelijk! Wij bieden een volledige waaier van premium wrapfolie van wereldwijd vertrouwd vinyl, zoals 3M, Avery en veel meer. Tevens hebben we een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen met texturen als mat, satijn en chroomfolie. Zo is er werkelijk voor ieder wat wils!

Ontwerpen op maat is voor ons een specialiteit en we denken altijd graag met u mee. Wij richten ons zowel op particulieren als op bedrijven. Daarnaast kunnen onze klanten een geheel uniek en opvallend wrapontwerp maken dat hun persoonlijke auto of bedrijfsauto een volledig nieuwe look geeft. De ontwerpen kunnen met een full-body wrap, een gedeeltelijke wrap (zoals striping) of met behulp van een custom design tot stand worden gebracht!

STEENSLAGFOLIE

Lakbescherming met Xpel Ultimate Lakbeschermingsfolie is een vrijwel onzichtbare urethaan folie die de lak van uw auto beschermt tegen lelijke krassen. Tevens maximaliseert het de doorverkoopwaarde van de auto. De folie beschermt tegen steentjes, insectenzuren, zout, olie, grind, boomsappen en vogelpoep!

DETAILING, POLISHING & CLEANING

Bij FM Car Treatments kunt u terecht voor exclusieve car detailing. U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten opleven van uw auto. Bij detailing wordt gelet op de details. Zo worden veel dingen bij een normale wasbeurt overgeslagen en bij het verkeerd wassen worden juist veel beschadigingen gecreëerd. Er zijn veel imperfecties die uw auto kunnen beschadigen, zoals krassen, swirls, hologrammen, vlekken en uitdroging.

Wij pakken de problemen aan en zorgen dat uw auto zowel van binnen als van buiten weer als nieuw en beschermd is! Bescherming is namelijk belangrijk. Door bijvoorbeeld uw lak door ons te laten verzegelen met een keramische coating, kunnen wij blijvend voorkomen dat deze imperfecties opnieuw zullen terugkomen.

RUITEN TINTEN & RUITVERVANGING

Hier vindt u een gedetailleerd overzicht van onze diensten en kunt u bekijken wat het beste bij u past. Heeft u vragen of weet u niet zeker wat u moet kiezen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag de beste oplossing te vinden!

Verlichting smoken

Kies voor extra bescherming tegen krassen en steenslag. Laat uw achterlichten, koplampen en reflectoren smoken met smoke folie. U creëert hiermee een premium look!

Door onze jarenlange ervaring tinten / smoken wij de lichten vrijwel naadloos. Hierdoor is de kans op problemen bij de APK erg klein. De keurmeester kan bijna niet zien dat de folie gemonteerd is. Wij gebruiken alleen de beste A-merkfolie, waardoor het lichtbeeld nagenoeg hetzelfde blijft als zonder folie. Wij tinten / smoken alle soorten koplampen, de achterlichten, de mistlichten, het derde remlicht of de reflectoren.

Waarom uw achterlichten of koplampen smoken/tinten?
- Geen steenslag op de koplampen.
- De koplampen blijven langer mooi, omdat de folie de uv-straling tegenhoudt.
- Met de folie kunt u gewoon door de wasstraat.
- De folie is bij eventuele afkeur tijdens de apk of schade makkelijk te vervangen.
- De lampenfolie is kleurstabiel, verandert niet van kleur én is uv-bestendig.
- Het herstelt krassen of beschadigingen (PPF)
- U krijgt gegarandeerd een exclusieve, premium uitstraling aan uw auto of bus.

ONTCHROMEN

Ontchromen wordt ook wel Chrome Delete genoemd. Dit is bij uitstek een extra stap om je voertuig eens een andere uitstraling te geven! Ga voor hoogglans zwart, satijn, carbon of mat voor de meest premium uitstraling. Je kan bijvoorbeeld je raamlijsten, grille, handgrepen, dakdragers en logo’s ontchromen. Uiteraard kun je elke kleur kiezen voor het ontchromen van de onderdelen!

Bij de standaard uitvoering van nieuwe auto's worden vaak chromen lijsten geleverd. Dit is ouderwets en helemaal niet meer van deze tijd. Chrome delete is trendy, modern en geeft uw bolide een eigentijdse look. Bij FM Car Treatments is het mogelijk al het chrome te deleten, waarna we het in een andere kleur aanpassen. We wrappen van de grille tot het raam tot de daklijsten en dat ook nog eens in de kleur die u wilt. U kunt zelfs kiezen voor het volledige black pakket voor die extra stoere look!

GLASCOATING

Glascoating is een coating en is dé ultieme bescherming voor uw auto! Met deze coating is uw auto extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken kunnen aantasten. Wanneer de auto wordt behandeld met eenglascoating, wordt er een zeer sterke coating op de lak aangebracht. Dit biedt niet alleen bescherming, maar geeft bovendien een optimale glans! De lak geeft gegarandeerd een mooiere glans dan toen u de auto kocht!

Hoe gaat een dergelijke glascoating in zijn werk?

1. De belangrijkste basis is allereerst een diepreinigende wasbeurt. De auto moet tot diep in de lak worden schoongemaakt. Een standaard wasbeurt is niet voldoende, want door bijvoorbeeld vogelpoep of boomsappen kan de lak zijn aangetast. Het is dus belangrijk de oorzaak te zoeken en het probleem te verhelpen van deze beschadigingen.
2. Om dit vuil uit de lak te verwijderen, is het als tweede stap nodig om een dieptereiniging uit te voeren door middel van speciale autoklei. Hiermee zal het meest hardnekkige vuil verwijderd worden.
3. Na het kleien van uw auto, wordt de auto gepolijst. Dit wordt gedaan in drie stappen, namelijk grof, middel en fijn.
4. Daarna wordt de auto weer diepreinigend en uitgebreid gewassen.
5. Als de auto helemaal droog is, wordt de lak ontvet.
6. Als al deze stappen zijn uitgevoerd, is uw auto klaar voor de glascoating!

OZONBEHANDELING

Bij FM Car Treatments kunt u ook terecht indien het om geur bestrijden in de auto gaat. Deze geurneutralisatie voeren we uit in de vorm van een ozonbehandeling. De geurverwijdering verzorgen we te allen tijde op een professionele wijze, zodat u straks geniet van een heerlijk ruikende wagen.

Wanneer een geurbehandeling voor de auto?

Een auto blijft uiteraard een gebruiksvoorwerp en uw leven staat niet stil. Dit betekent voor veel wagens dat na verloop van tijd geurtjes in de bekleding kruipen die er niet makkelijk meer uitgaan. Uw kinderen kunnen bijvoorbeeld knoeien of een ongelukje hebben. Of misschien reist uw hond regelmatig in de auto mee. Verder kan het natuurlijk zo zijn dat u rookt in uw voertuig of dat u de auto van een roker heeft gekocht. Dit alles kan onaangename geurtjes opleveren. Vandaar dat geur neutraliseren in uw auto een absolute aanrader is.

Wat houdt onze geurbehandeling in?

Voor de geurbestrijding van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Met de ozonbehandeling die wij uitvoeren is het interieur van uw wagen straks echt 100% geurvrij. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw bekleding weer als nieuw ruikt. In totaal zijn we tussen de vier en acht uur bezig met de geurverwijdering in uw auto. Binnen een dag heeft u dus alweer een voertuig dat schoon en fris ruikt. Heerlijk toch? Ook fijn bij een tweedehands auto, want zo kunt u gewoon genieten van de geur van een nieuwe wagen ondanks dat u niet de eerste eigenaar bent!

AUDIO INBOUW

Wij stellen de audiopakketten zelf samen in samenwerking met onze inbouwspecialisten. Zij weten door hun jarenlange ervaring precies wat qua gehoor het beste klinkt in uw auto. Dit alles op maat gemaakt met als eindresultaat een extra unieke geluidsbeleving! Aanpassingen inbouwen in de moderne auto is niet meer hetzelfde als bij de auto van een aantal jaar terug. Daarom begrijpen wij dat je als klant ervoor kiest om je car audio door ons in te laten bouwen.

De mogelijkheden van car audio

Car audio is een ruim begrip. Er zijn talloze mogelijkheden en producten. Wij kunnen u daarin adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Car audio maakt het mogelijk dat je mooi, zuiver en vol geluid in uw auto krijgt.

U kunt geluidsvebetering krijgen door:

- de speakers te vervangen
- de autoradio te vervangen
- de versterker in te bouwen
- de deuren te dempen
- een subwoofer in te bouwen

VELGENBESCHERMING & ALLOYGATORS

Heeft u velgrandbescherming nodig? Ergert u zich ook aan het onderstaande? Dan bent u bij ons voor de perfecte velgrandbescherming aan het juiste adres! U kent het bekende verhaal wel: iemand heeft net een prachtige auto gekocht en maakt bij het (in)parkeren een inschattingsfout. De velg en de band raken de stoeprand en raken beschadigd. Hiervoor dient de velgrandbescherming van Alloygator. Wij hebben als team door de jaren heen heel wat velgrandbeschermingsproducten voorbij zien komen en hebben geconstateerd dat Alloygator de beste keus is. Daarom zijn wij al geruime tijd dealer van dit fantastische product.

Alloygator velgrandbescherming bestaat voor alle velgen van 13-inch tot en met 21-inch. Wij verwachten op kort termijn grotere inch-maten.

HYDRODIPPEN

Hydrodippen, ook wel water-transfer-printing genoemd, is een vorm van 3D-printen, waarbij elke gewenste print kan worden overgebracht op een voorwerp. Dit gebeurt door middel van wateroverdracht, waardoor elk randje en kantje netjes omsloten wordt. Hierdoor worden lastige vormen geprint waar je met andere technieken niet bij kunt. Denk bijvoorbeeld aan een rooster of een velg. De belangrijkste stap is de voorbehandeling. Dit wordt vaak onderschat, maar is de meest tijdrovende fase. Lichte schadeherstelwerkzaamheden vallen hier ook onder.

De folie moet op een speciale onderlaag aangebracht worden voor het beste resultaat. Aangezien de meeste folies voor een deel transparant zijn, is de basiskleur bepalend voor het eindresultaat. Deze basiskleur kan een enkelvoudige kleur zijn, maar kan ook bijvoorbeeld een kleurverloop of parelmoer effect hebben. Ook speciale kameleonkleuren zijn mogelijk. Vervolgens wordt er een folie op het water gelegd met een print. Deze folie lost op, waardoor enkel de print op het wateroppervlak blijft drijven. Door het voorwerp in het water te laten zakken, hecht de inkt zich aan het voorwerp.

Nadat de inkt in de basecoat is geëtst, volgt er een intensief spoel- en droogproces. Uiteindelijk krijgt het voorwerp ook nog een hoogwaardige uv-bestendige blanke finish die naar wens in hoogglans of mat gekozen kan worden. Dit zorgt voor het perfecte eindresultaat.

Is hydroddippen duurzaam?

Jazeker, het is net zo duurzaam als een hoogwaardige autolak op een moderne auto. We gebruiken enkel hoogwaardige producten en professionele gereedschappen, zoals bij het automotive-schadeherstel. Hydrodipprint is een permanente coating en is dus niet verwijderbaar.