DE BESTE KERAMISCHE COATINGS EN BESCHERMENDE FILMS

Ceramic Pro is de wereldleider in keramische oppervlakte bescherming. Wij bieden een breed assortiment van keramische coatings en lakbeschermingsproducten die specifiek samengesteld zijn voor bepaalde oppervlaktes. Onze keramische coatings en lakbeschermingsoplossingen zijn ontworpen voor automotive, nautische, luchtvaart en industriële toepassingen. De coatings zijn op moleculair niveau ontwikkeld voor diverse oppervlaktes zoals autolak, vinyl, polymeren, glas en meer. Ceramic pro coatings hechten op een molculair niveau met het oppervlak, vullen de nano-poriën op en creëren een hydrophobisch (waterafstotend) oppervlak waarom verontreinigingen zich niet kunnen vastzetten. Naast onze coatings hebben wij ook onze paint protection films genaamd KAVACA.

Geen ander oppervlakte beschermingssysteem presteert op een vergelijkbare manier en wij zijn de enige coating in Nederland die SGS gecertificeerd zijn. Hiermee kunnen wij aantonen dat onze producten, processen en diensten in overeenstemming zijn de geldende internationale normen.


CERAMIC PRO
3578+

KLANTEN

CERAMIC PRO
100%

KWALITEIT & SERVICE

CERAMIC PRO
2486+

KLANTEN

CERAMIC PRO
100%

REVIEWS

FM CAR TREATMENTS X CERAMIC PRO

CERTIFIED DEALER


FM Car Treatments is sinds April 2022 een trotse dealer van Ceramic Pro.

Met Ceramic Pro als vaste partner kunnen wij onze klanten van een nog betere kwaliteit voorzien.

Nu hebben wij onze krachten gebundeld en
FM Car Treatments laat uw voertuig stralen als nooit tevoren!


MEER INFORMATIE OVER DE CERAMIC PRO LINE-UP VAN BEWEZEN NANO-TECHNOLOGIE SURFACE PROTECTION PRODUCTEN

Ceramic Pro biedt een complete lijn producten voor oppervlaktebescherming. Ons aanbod van coating- en filmprotection is gebaseerd op beproefde nanokeramische technologieën. Voor de beste ervaring en verbeterde prestaties is elke productvariant speciaal samengesteld voor een bepaalde toepassing. Met andere woorden, we hebben een coatingformule of lakbeschermingsfilm om zowat elk oppervlak te beschermen. Lees op deze pagina wat elk van onze Ceramic Pro en Kavaca product te bieden heeft.

ERVAAR DE BESTE PERMANENTE COATING, GEEN ANDERE COATING KOMT IN DE BUURT!

Ceramic Pro is een meerlaagse, heldere, vloeibare nano-keramische coating. Na uitharding transformeert deze technologie zichzelf op het oppervlak tot een permanent, duurzaam en toch flexibel glazen schild op de lak van de auto. Ceramic Pro kan worden omschreven als een extra blanke lak, met 3 keer de hardheid van gewone lak en zelfreinigende eigenschappen.